Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novi Citan si bo delil sestavne dele z novim Kangoojem in Dokkerjem
Novi Citan si bo delil sestavne dele z novim Kangoojem in Dokkerjem
Pred nekaj dnevi so iz Mercedesa sporočili, da bo še aktivno partnerstvo z Renault-Nissanom in Mitsubishijem, v kratkem začelo z razvojem nove generacije Citana.
Artur Švarc
24. avgust 2019 | 11:25:00

To pomeni, da bo pri Mercedesu poskrbeli za zunanjo obliko, medtem ko bodo tehnično plat in nekaj drugih komponent prispevali pri Renault-Nissanu, kjer prav tako že razvijajo novega Kangooja in Dokkerja. Če bo šlo vse po načrtih, bo Citan luč sveta ugledal v roku dveh let, poleg tega pa bo ta na voljo tudi kot popolnoma električno vozilo. 

"Novi Citan bo doživel celovit razvoj in bo na prvi pogled jasno prepoznaven kot član družine Mercedes-Benz. Za naslednika našega majhnega kombija bomo poskrbeli za izrazito identiteto, primerno za blagovno znamko," na kratko pove Marcus Breitschwerdt, vodja oddelka Mercedes-Benz Vans.

*skica predstavlja aktualnega Citana

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Jože
To je pa prava socialistična naveza. B-) Premijski razred s popolnoma socialnim. Ne gre mi skupaj, saj je pri MB vse predimenzionirano - pri Dacii pa tako, da se drži skupaj in čisto kulturno po EU standardih shaja...
24.8.2019 14:52:32
7even77
Hja, včasih je imela neka japonska znamka, ki je še danes ne maram prav preveč, v Nemčiji slogan "Nič ni nemogoče" No - tule to povsem drži. Sem bil pa skoraj že prepričan, da jih bo polomija že dosedanje generacije "Renaulta" Citana ali pač "Mercedesa" Kangooja le malce spametovala... Prav, pa ne.
24.8.2019 19:39:25
RenaultF1
Novinarske bučke dokker sploh nima kaj veliko z obstoječo generacijo kangooja. Aktualni citan je res preoblečen kangoo nov naj bi bila enaka samo osnova kot twingo in Smart. Se bo pa sestavljal v Renaultov tovarni
24.8.2019 21:41:07

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija