Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Nissan je razstavni prostor postavil v napačnem Frankfurtu
Mnogi avtomobilski proizvajalci so izpustili frankfurtski salon, kar pa ne pomeni, da si ne želijo pozornosti.
11. september 2019 | 13:39:00

Med triindvajsetimi znamkami, ki se ne bodo predstavile v evropski finančni prestolnici ob reki Majni, je tudi Nissan, ki je sicer nedavno tega predstavil za uspešno prihodnost znamke enega bolj pomembnih modelov, novega Jukea, in bi se mu morda res izplačalo zakupiti »štant« na pravem frankfurtskem salonu.

A so se odločili kot so se, svoj prostor pod žarometi pa so se odločili najti z zanimivo marketinško potezo – svoj razstavni salon so postavili v Francfortu. Vprašali se boste, kje je to, in povedati moramo, da je to vasica v francoskem departmaju Charente-Maritime, kakih sedemdeset kilometrov severno od Bordeauxa. 

Pri Nissanovi francoski podružnici so si obetali lep obisk, pripravili so tudi pakete presenečenja za prvih 150 gostov, je pa bil odziv manjši kot so pričakovali, saj se je tam zbralo vsega 23 lastnikov Jukeov iz bližnje in daljne okolice.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
So vzeli to bolj za joke kot Juke.
11.9.2019 22:19:40

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija