Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ekspresno hiter konec za Jozefa Kabana pri znamki Rolls-Royce
Po šestih mesecih službovanja pri britanskemu proizvajalcu, je Slovak že zapustil svojega delodajalca in se, vsaj za zdaj, posvetil svojim oblikovalskim projektom.
Peter Pirkovič
4. oktober 2019 | 9:36:57

Razlog za tako nenaden umik z vplivnega in verjetno dobro plačanega delovnega mesta, ni znan, a novinarji z Otoka odločitev povezujejo z bližnjim Brexitom. Pri RR odločitev obžalujejo in sporočajo, da mu na novi poti želijo vse dobro. Zanimiv je podatek, da pri RR v zadnjih 16 mesecih iščejo že tretjega glavnega oblikovalca, po tistem, ko jih je junija lani zapustil Giles Taylor (ta je službo dobil pri kitajskem FAW).

Kaban, ki si bo zdaj službo iskali drugod, je bil kot vodja oblikovanja pri RR pod neposrednim vodstvom BMW-jevega šefa oblikovanja Adriana van Hooydonka, v tem kratkem času pa ta ni pustil kakšne otipljive sledi na paleti modelov britanskega proizvajalca. Spomnimo, da je Kaban svojo kariero začel pred 20 leti pri koncernu VW, kjer se je podpisal pod obliko Bugatti Veyrona, pod nekaj Audijev in Škod.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija