Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Češki prometni policisti s priključno hibridnimi Sedmicami
Če ste mislili, da ima slovenska policija razkošen vozni park, se motite. Češka policija je na predzadnji oktobrski dan prevzela tri popolnoma nove BMW-je 745Le xDrive. Še sedem enakih primerkov bodo dobili v naslednjih mesecih.
Peter Pirkovič
2. november 2019 | 7:50:00

Kot je znano, so pri BMW-ju v brezplačen najem policiji ponudili 10 avtomobilov, za dobo enega leta, ki jih bodo uporabljali prometni policisti v petih čeških regijah. Avtomobili so za potrebe policijskih nalog opremljeni z vso signalizacijo in nalepkami, po prevoženih 25 tisoč kilometrih pa jih bodo zamenjali z novimi. Kot so se pred novinarji pohvalili vsi vpleteni v ta »posel«, bodo s temi avtomobili poskrbeli za zmanjšanje emisij in varčevanje z gorivom. Seveda, kako ne.

BMW 745Le xDrive ima vgrajen trilitrski šestvaljni 210 kilovatni bencinski motor, dodatno je v avtomobil dodan še paket 12 kWh litij-ionskih baterij, ki omogočajo skupno sistemsko moč 290 kilovatov in vožnjo dobrih 44 kilometrov na elektriko.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija