Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   ZDA
Razkrit vzrok nesreče Jessi Combs
Preiskava je razkrila vzrok usodne nesreče, v kateri je življenje izgubila Jessi Combs. Šlo je za mehansko okvaro prednjega kolesa, najverjetneje zaradi trka ob predmet na vozni površin, so sporočili iz pristojnega urada šerifa v okrožju Harney v Oregonu.
Urša Prosenjak
5. november 2019 | 10:42:00

Nesreča se je zgodila pri hitrosti skoraj 885 km/h. Okvara kolesa je privedla do kolapsa sestave le-tega, Jessi Combs pa je umrla zaradi udarca v glavo še preden so vozilo zajeli plameni. Drugih uradnih informacij o nesreči ni.

Combsova je bila ena najuglednejših televizijskih osebnosti na področju avtomobilizma v zadnjem desetletju. Splremljali smo jo lahko v številnih oddajah, med drugim tudi  v "Overhauling" in "All Girls Garage."  Konec avgusta se je smrtno ponesrečila v Oregonu med poskusom postavitve novega hitrostnega rekorda z avtom na reaktivni pogon.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
denis1304
bila je tudi nekaj časa v Mythbustersih
5.11.2019 11:07:44

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija