Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Shelby Cobra kot ekskluzivno električno kolo
Če kupujete električno kolo in denar ni ovira, ima Vintage Electric pravo rešitev za vas: dvokolesno Kobro, njihovo doslej najmočnejše električno kolo.
Urša Prosenjak
7. november 2019 | 5:48:00

Začetek prodaje Kobre naj bi sovpadal s premiero filma Izzivalca, na spletu pa je že zdaj mogoče oddati naročilo. Cena znaša od 7249 dolarjev naprej.

Ljubitelji legendarne Shelbyjeve Kobre bodo navdušeni nad njeno reinkarnacijo v električno kolo, ki ponuja veliko več kot ostala podobna vozila. Zasnoval ga je vnuk dirkača Carrolla Shelbyja Aaron, ki je navdih črpal pri dedkovem dirkalniku in ohranil estetiko avtomobila. Kolo Kobra ima profil motornega kolesa in enako barvo in vzorec, kot avto, vključno z dirkaškimi progami. Črni mat okvir predstavlja oster kontrast, masiven Led žaromet usnjen sedlast sedež pa poskrbita za retro pridih. Seveda pa kolo krasi tudi kobrin logo.

Dvokolesna Kobra pa ponuja več kot le videz. Z 48-voltno baterijo in motorjem lahko doseže hitrost 32 km/h v uličnem načinu vožnje ter 58 km/h v dirkalnem načinu. Baterija se bo napolnila v štirih urah in pol, imela pa bo doseg 120 kilometrov.

Ekskluzivnost kolesa poveča še dejstvo, da bo proizvedenih le 300 primerov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija