Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Lego
Veliki kockasti Batmobil
Lego je predstavil dve različici Burtonovega Batmobila iz 1989.
Artur Švarc
8. november 2019 | 7:20:00

Batman Tima Burtona izpred 30 let je združil Michaela Keatona, Jacka Nicholsona in Kim Bassinger v novo obdobje viteza teme. Serija iz šestdesetih se je po Burtonovi mojstrovini zdela le še smešna komedija. Med številnimi igračami je bil tudi Batmobil na reaktivni pogon. 29. novembra bo Lego dal na svetlo dva kompleta, takega za starost +16 in manjšega za tiste od sedem let naprej.

Večji komplet tima 3306 kosov in meri kar 60 centimetrov v dolžino, 22 v širino in 12 v višino. V kompletu so tudi tri figure Batmana, Jokerja in Vicki Vale z nekaj pripomočki kot so kamera in Batarang. Cena kompleta je 249,99 evra.

V tako velik model so Danci namontirali cel kup zanimivih stvari. Kokpit se odpira na stran in vanj lahko posadite dve figurici. Z obračanjem izpuha turbine iz blatnikov izskočijo strojnice.

Lego je dodal tudi vrtljivi podstavek z napisom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija