Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ford napoveduje uvedbo novega multimedijskega vmesnika Sync
Zaključen je razvoj četrte izdaje infotainmenta, ki se bo kmalu pojavil v nekaterih novih modelih. Ta je oblikovno osvežen, dodane bodo številne nove funkcije, predvsem pa bo sistem občutno hitrejši.
Peter Pirkovič
11. november 2019 | 10:56:00

Torej, Sync3 se poslavlja, prihaja Sync4 v 8-, 12- in pokončnem 15,5-palčnem zaslonu na dotik, najpomembnejše pa je, da bo ta povezan s spletom oziroma s shranjevanjem podatkov v oblaku, na voljo bo popolnoma osvežena navigacija z aktualnimi prometnimi informacijami, omogočeno bo brezžično povezovanje z Apple CarPlay in Android Auto. Obenem niso pozabili na aplikacije SYNC Applink, Waze in Ford + Alexa, kot tudi ne na Bluetooth in WiFi povezavo.

Novi SYNC 4 se bo najprej predstavil prihodnji teden v novemu Fordovemu električarju, takoj zatem pa bo še na voljo pri večini Fordovih modelov z letnico 2020. V Evropi ga, tako kot je Fordov običaj, dobimo z zamikom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija