Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Lego Technic Top Gear avto, ki ga vozite s pametnim telefonom
Bluetooth tehnologija ni novost pri sodobnih avtomobilih, toda ta avto jo uporablja v drugačen namen – za daljinsko upravljanje. Lego Technic in Top Gear sta namreč s skupnimi močmi ustvarila model rally avta, ki se poveže s pametnim telefonom.
Urša Prosenjak
20. november 2019 | 13:27:00

Na losangeleškem avtomobilskem salonu je Lego razkril partnerstvo z BBC-jem. Ekipa Top Gear je v sodelovanju z razvijalci pri Lego Technic ustvarila komplet lego kock, ki se sestavijo v rally avtomobil, ki je tematsko zasnovan kot Stigovo vozilo, kar razkrivajo tudi nalepke in logotipi na avtu.

Set vsebuje 463 delcev. Avto ima dva motorja in se poveže s pametnim telefonom s pomočjo aplikacije Lego Technic Control+ . Z uporabo ukazov na zaslonu telefona lahko avto vozimo naprej in nazaj ter zavijamo. Ima tako multi-touch nadzor, kot tudi žiroskopski nadzor, aplikacija pa ima vgrajene različne izzive, dosežke in video posnetke.

Komplet Top Gear rally je namenjen Lego ljubiteljem starejšim od 9 let, kupiti pa ga bo možno od 26. decembra dalje. Zanj bo treba predvidoma odšteti okoli 130 €.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija