Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Božični Nissan Leaf
Ob koncu leta se tudi proizvajalci avtomobilov pridružijo praznični mrzlici in ponudijo strankam tematsko obarvana vozila ali dodatke zanje. Letos je božičnega duha prvi pokazal Nissan, ki je svoje električno vozilo Leaf spremenil v božično drevesce.
Urša Prosenjak
11. december 2019 | 7:16:00

Leaf je eden izmed pionirjev električne revolucije in je najbolj prodajano električno vozilo, prvo, ki je marca letos preseglo mejo 400.000 prodanih primerkov, kar je še dodaten razlog za praznično razpoloženje pri Nissanu. Prodajni uspeh in bližajoče se praznike so tako obeležili s svetlobno instalacijo na avtu, ki jo napaja Leafov sistem regenerativnega zaviranja.

Avto so odeli v tisoče LED diod, na vrh pa so dodali še jelenčka. Karoserija je prekrita z girlandami in drobnimi lučkami, linije avta poudarjajo večje žarnice, masko krasi svetlobna cev, kolesa pa svetleče snežinke. Edino, kar ni osvetljeno, je Nissanov logotip.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija