Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Premiera: Škoda Kamiq Scoutline
Nekaj več robustnega videza za najmanjšo Škodo
Škoda je predstavila Scoutline izvedbo najmanjšega križanca Kamiq.
Artur Švarc
16. januar 2020 | 7:48:00

Škoda že več kot desetletje nekatere svoje modele opremlja za malo manj asfaltirane in civilizirane ceste in zadnjih pet let Scoutline pomeni bolj kot ne šminko na pram Scoutu, ki pomeni resnejše terenske zmogljivosti in štirikolesni pogon.

Kamiq Scoutline je tako zdaj prvi terensko naravnani model pri Škodi, ki je dobil kozmetično nadgradnjo, medtem ko je mehanika tega najmanjšega Škodinega križanca nespremenjena, pogon pa le na sprednji kolesni par.

K robustnejšemu videzu pripomorejo črne obrobe kolesnih lokov in zaščita dna v srebrnem odtenku. Ta se nahaja tudi na zadku pod odbijačem kot na vzvratnih ogledalih, strešnih saneh in pragovih.

Avto je serijsko obut v 17-palčna kolesa, ima LED zadnje luči in posebno bolj vzdržljivo tkanino za sedeže. Usnje je na volanu, prestavni ročici in ročici ročne zavore, stopalke pa so v aluminijastem sijaju. Nekaj je tudi vstavkov lesa, obrobe zračnikov so kromirane, dodana je LED osvetlitev notranjosti v beli, oranžni ali rdeči barvi.

Polno premiero bo Kamiq Scoutline doživel v Ženevi, bratranec VW T-Crossa in Seata Arone pa bo v prodajnih salonih junija letos.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija