Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Prenovljeni VW Tiguan predčasno na spletu
Volkswagnovci za september napovedujejo prihod prenovljenega Tiguana, ki se med snemanjem promocijskih materialov ni mogel izogniti objavi na družbenem omrežju.
Peter Pirkovič
16. januar 2020 | 13:07:00

Iz fotografije na Instagramu je razvidno, da je Tiguan dobil sveže oblikovne poteze, temu pa so dodali še številne izboljšave v notranjosti in na tehničnem področju. Več bo znanega, morda že, na salonu avtomobilov v Ženevi, ki svoja vrata odpira v začetku marca.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even77
Na tej fotografiji je seveda R-Line, kar je lepo, ne vem pa, zakaj vztrajajo s temi glossy črnimi platišči? Še dobro, da bodo še naprej tudi druge možnosti. Sem pa isto fotografijo uspel videti tudi malo boljšo in tudi z bolje vidnim sprednjim delom. Če bo zadaj šlo skozi z drugačno grafiko luči (Golf/Passat/Touareg), pa ne vem , kako bo Golfov "obraz" funkcioniral na toliko višjem vozilu, kot je Golf. Tam se pač obnese, ker je vse skupaj nižje in bolj plosko, tule pa... Ne vem, če ne že kaj prej, bo pač Ženeva dala vse odgovore. Vsebinsko pa bo stvar napredna ekvivalentno Passatu in tudi Golfu, tako da bo do nove generacije čez cca. 3 leta vse skupaj dosti lažje.
18.1.2020 8:12:25

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija