Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Salon v Parizu ni v njihovem načrtu
Nemški avtomobilski gigant bo po vsej verjetnosti izpustil tudi letošnji jesenski avtomobilski salon v Parizu. To je v enem izmed pogovorov z novinarji povedal šef Volkswagnove prodaje in marketinga.
Peter Pirkovič
17. januar 2020 | 10:41:00

Novinarji francoskega AutoActu so nedavno imeli priložnost izmenjati nekaj besed z Jurgenom Stackmannom, ki jim je med drugim razkril, da jih letos na pariški avtosalon ne bo. »Zelo verjetno ne. Tega nimamo v načrtu,« je bil jasen Stackmann, ko so ga novinarji vprašali, ali se nameravajo udeležiti ene izmed bolj pomembnih evropskih avtomobilskih predstav. Salon v Parizu poteka bienalno in se izmenjuje s salonom v Frankfurtu.

Razlogi za neudeležbo so zelo jasni. Milijoni evrov, ki jih namenjajo za stroške okrog avtomobilskega salona, ne odtehtajo, če z javnostjo ne deliš pomembnih novosti. In pri Volkswagnu očitno ocenjujejo, da tudi za jesen nimajo primernih modelov, ki bi upravičili visoke marketinške proračune. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija