Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Golf GTI prihaja na ženevski avtomobilski salon
Golfa osme generacije zdaj poznamo že nekaj mesecev, zato se pri Volkswagnu že pripravljajo na novo vročo premiero. Pred nekaj dnevi so potrdili, da v Ženevo pripeljejo različico GTI, katere zadek se je v zadnjih dneh znašel na družbenih omrežjih.
Peter Pirkovič
20. januar 2020 | 12:30:00

Iz fotografije Golfa GTI je razvidno, da je ta opremljen z difuzorjem, velikim spojlerjem, dvojno izpušno cevjo in večjimi platišči. Nekateri so mnenja, da bi ta primerek lahko predstavljal izvedbo TCR, a na to potrditev bo potrebno še malce počakati.

Tehnična plat Golfa GTI še ni znana, a slišati je, da bo ta opremljen z dvolitrski TSI motorjem s tehnologijo mehkega hibrida, ki bo razvijal okrog 230 konjev, medtem ko naj bi imela izvedba TCR okrog 290 konjev. Seveda, se GTI-ju kasneje pridružuje še oznaka R in GTD.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even77
Na fotografiji pa, zelo verjetno, prav izvedba TCR. Vsaj glede na zaključke iupušnih cevi in, nespregledano, zadnji spojler. Morda še tale napovednik - https://www.instagram.com/p/B7izkhdKbGM/?utm_source=ig_embed
21.1.2020 5:27:15

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija