Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Najmanjši in najcenejši avtodom na svetu
Če ste kdaj razmišljali o potepanju po bližnji okolici in da bi bili pri tem početju še ekološko usmerjeni, potem si velja ogledati ponudbo berlinskega podjetja Elektro Frosch.
Peter Pirkovič Elektro Frosch
13. februar 2020 | 9:57:05

Ti so specializirani za mala električna vozila in skuterje, svojo ponudbo pa so pred časom obogatili še z dodatki za aktivno preživljanje prostega časa. Namreč, na osnovi malega trikolesnega vozila s kesonom, so izdelali nekakšen miniaturni avtodom za dve osebi. Na keson so namestili posebno platformo, ki se po potrebi spremeni v spalni šotor za dve osebi, k temu pa so dodali še mini kuhinjo za pripravo obroka, dva stola, mizo in dodatno senčilo.

2,74 metra dolg trikolesnik, ki ima v kabini prostora za dva potnika in tehta vsega 240 kilogramov, je gnan s pomočjo 2,5-kilovatnega elektromotorja in paketa 4,2 kWh baterij, kar pomeni, da ta dosega najvišjo hitrost 40 km/h in prevozi največ 60 kilometrov.

 

Cena zanj znaša 3.990 oziroma 4.990 evrov (odvisno od opreme), čakalna doba zanj pa je dolga od 10 do 16 tednov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija