Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Avtomanija in Skrivo
Novice   |   Avtomanija Away Team
Avtomanija in Skrivo
Naš obisk stiskalnice električnega soka v Krškem je vključeval tudi snidenje z enim naših komentatorjev na Avtomaniji.
Artur Švarc
14. februar 2020 | 22:16:00

Dejan Skrivalnik alias Skrivo je v naši največji nuklearki (in seveda edini) zaposlen kot inženir projektive, znan pa je tudi kot strokovnjak za električne avtomobile in kar še gre zraven. Že vse, odkar na Avtomaniji pišemo o električnih avtomobilih, so njegove pripombe, znanje in seveda kritike več kot nepogrešljive. Že res, da se občasno strinjava le v smeri električnega pogona, okoli same infrastrukture pa manj, ampak ko gre za elektriko in avtomobile je to poba, od katerega se lahko naučimo veliko.

Že pred časom je naši Urši v komentarjih obljubil tudi kavo, za katero danes ob obisku NEK žal ni bilo časa, je bilo pa srečanje zanimivo in glede na to, da poseduje močno predelanega električnega Smarta z dosegom 350 kilometrov, zagotovo ne zadnje.

Drugače pa smo danes kot rečeno s Hyundaijem Kono Electric obiskali NEK in v živo videli neizogibno prihodnost energetike in naše teoretično znanje potrdili v praksi z dvema zanimivima sogovornikoma. Več o našem obisku in koliko atomov je treba razsekati na kose, da se Kona odpelje en kilometer na elektriko, pa v prihodnjih dneh.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Njega vedno imam v mislih za nasvet, ko se bom enkrat odločal za EV. Pa še nekaj jih je tukaj.
14.2.2020 23:00:10

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija