Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   TV oglas
Spektakularen 30-metrski skok Defenderja
Nov film o Jamesu Bondu, ki v kinematografe prihaja aprila, bo spet postregel z ogromno zanimivimi akcijskimi kadri. V glavni vlogi bo novi Defender.
Peter Pirkovič
17. februar 2020 | 12:57:00

Film o tajnem agentu je bil hkrati podlaga za snemanje posebnega TV oglasa, ki se bo predvajal na nekaterih trgih po svetu. V njem ustvarjalci pokažejo dejansko »maltretiranje« nove generacije avtomobila, ki šele prihaja med kupce. Ustvarjalci filma No time to die so uporabili skupno 10 primerkov Defenderja 110 X, ki so bili izdelani v Land Roverjevi slovaški tovarni v Nitri, vsi so odeti v črno Santorini barvo, dodatno pa so bili opremljeni še v 20-palčna črna platišča z grobimi terenskimi gumami.

Del TV oglasa je tudi spektakularen 30-metrski skok in na koncu prevračanje enega od teh primerkov. Vse z namenom, da produkcijska ekipa (EON Productions), ki že dolga leta tesno sodeluje pri snemanjih filmov Jamesa Bonda, pokaže, kako vzdržljiv je dejansko novi Defender. Koliko primerkov je »preživelo« niso razkrili.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija