Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Mini oblikovna in tehnična svežina za S90 in V90
Pri Volvu so danes najavili, da bodo v kratkem v prodajne salone po Evropi poslali prenovljene primerke največje limuzine in karavana.
Uredništvo
21. februar 2020 | 10:16:00

Oblikovalci so zunanjost obogatili s številnimi izpopolnjenimi elementi na sprednjem in zadnjem delu, kot so nove meglenke, novo oblikovan spojler in nov spodnji sprednji odbijač. Na terenskih izvedbah Cross Country najbolj izstopa povsem nova oblika zadnjih luči, vključno z značilno LED osvetlitvijo in sekvenčnim smernikom. V potniški kabini največjo spremembo prinaša uvedba izboljšanega ozvočenja Bowers & Wilkins (nadgrajeni ojačevalec, funkcija samodejnega izničevanja hrupa vozila in nova postavitev zvočnikov) in nov zračni filter s tipalom za delce PM 2.5. Zračni filter je bil sprva razvit za kitajsko tržišče in je zdaj na voljo tudi na drugih trgih po svetu, voznikom pa omogoča, da prek osrednjega zaslona spremljajo kakovost zraka v notranjosti vozila.

Hkrati je pri tem vgrajena še funkcija čiščenja zraka, ki v nekaj minutah iz kabine odstrani skoraj vse drobne delce. Pri pogonski tehniki velja izpostaviti, da so Volvovi razvojniki so vso motorno ponudbo zdaj nadgradili z možnostjo izbire 48-voltnega mehkega hibridnega sistema, s čimer družba povečuje svojo ponudbo elektrificiranih vozil.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
911
Perfektno!
21.2.2020 17:31:39

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija