Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Potrjeno: BMW serije 7 tudi na električni pogon
Čeprav se vodstva avtomobilskih družb v teh dneh večinoma ukvarjajo z logistiko zapiranja tovarn in prodajnih salonov zaradi širjenja okužbe, smo iz Munchna včeraj dobili potrditev, da bodo novo generacijo BMW serije 7 opremili izključno z elektromotorji.
Peter Pirkovič
19. marec 2020 | 7:07:00

Predvideno je, da bi se nova Sedmica širši javnosti predstavila v sredini leta 2022, nova platforma, na kateri novo generacijo gradijo, pa omogoča vgradnjo bencinskega, dizelskega, priključno-hibridnega in električnega pogona. Po nekaterih informacijah bi elektrognano verzijo lahko opremili z oznako i7 oziroma i7s (zmogljivejša verzija), za vsako os bi skrbela svoja pogonska enota (oziroma po dva elektromotorja) s skupno močjo vsaj 370 kilovatov, 100 kWh baterije pa naj bi zagotavljale okrog 600 kilometrov dosega. A za zdaj so to le ugibanja. Več o tem avtomobilu bo morda znanega že proti koncu letošnjega leta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija