Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   ZDA
Tudi Tesla zaradi epidemije ustavlja proizvodnjo
Tesla se je naposled vdala pozivom oblasti in pristala na začasno postopno ustavitev proizvodnje v tovarnah v Fremontu in New Yorku zaradi izbruha okužb s koronavirusom.
Urša Prosenjak
22. marec 2020 | 8:13:00

V Fremontu in New Yorku bodo proizvodnjo ustavili konec delovnega dne v ponedeljek, 23. marca, še vedno pa bodo nadaljevali z osnovnimi deli, ki bodo omogočala delovanje servisne mreže in infrastrukture polnilnic.

Njihovi ostali ameriški obrati, vključno z Gigafactory 3 v Nevadi, bodo nemoteno obratovali. Prav tako bo s polnimi zmogljivostmi delovala tudi mreža hitrega polnjenja. Vodstvo se je po posvetu z oblastmi odločilo slediti smernicam za zajezitev širitve okužbe, obenem pa ohraniti določen nivo delovanja, pri tem pa bodo prednostno poskrbeli za varnost in zdravje delavcev, so sporočili iz podjetja.

Že proizvedene avte bodo dostavili s prilagoditvami na nastalo situacijo. Dostavo bodo izvedli na brezkontaktni način, kar je inovacija na tem področju. Na različnih lokacijah bodo vzpostavili način dostave, kjer bodo kupci lahko prevzeli svoje vozilo brez osebnega stika s prodajalcem. S pomočjo Tesline aplikacije za pametne telefone bodo vozilo odklenili, podpisali dokumente, ki jih bodo čakali v avtu, ter jih odložili na temu namenjenemu mestu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija