Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Audi in Volkswagen z začasnim logotipom spodbujata ohranjanje razdalje
Novice   |   Covid-19
Audi in Volkswagen z začasnim logotipom spodbujata ohranjanje razdalje
Avtomobilska industrija v zadnjih tednih zaradi zajezitve širjenja koronavirusa ustavlja proizvodnjo, obdobje mirovanja pa bo trajalo dlje, kot je bilo sprva pričakovano. Nekateri proizvajalci so se odločili izraziti solidarnost s svetom in opozoriti na perečo težavo na izviren način.
Urša Prosenjak
26. marec 2020 | 8:27:00

Audi in Volkswagen sta v ta namen začasno spremenila svoja logotipa in z njima opominjata na priporočila ohranjanja razdalje – v času karantene naj bi ljudje ostajali doma, v kolikor pa to ni možno, pa naj med posamezniki upoštevajo varnostno razdaljo vsaj dveh metrov.

V znak podpore priporočilu je Audi razklenil svoje obroče, ki se v začasni različici logotipa ne dotikajo več, prav tako se ne dotikata V in W v Volkswagnovem logotipu. Obe znamki sta priložnostni logotip objavili v medijih in na družabnih omrežjih z jasnim sporočilom solidarnosti: povezani smo lahko prav z ohranjanjem razdalje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Macolar
Ker smo se evropejci dobesedno prodali kitajcem zdaj imamo veselico. Pri nas so pa krivi tisti i so rinili v Italijo ker se je blo nujno it smučat. Zdaj pa zaradi tega trpimo vsi.
26.3.2020 9:41:14
klemens
Saj zdaj, ko bodo cene delnic še padale, nas bodo še bolj pokupili.
26.3.2020 10:28:03

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija