Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Evropske Fordove tovarne bodo mirovale do začetka maja
Iz evropske podružnice ameriškega avtomobilskega velikana so sporočili, da bodo zaposleni v njihovih tovarnah zaradi pandemije na prisilnem počitku še vsaj mesec dni.
Peter Pirkovič Ford
4. april 2020 | 12:07:00

Čeprav so napovedovali možnost zagona proizvodnih linij še pred prazničnimi dnevi, se to ne bo zgodilo. Namreč, zdaj so sprejeli dokončno odločitev, da njihove tovarne na tem kontinentu (Saarlouis, Koln, Valencia, Craiova, Bridgend in Dagenham) ostanejo zaprte do 4.maja. Odgovorni bodo sicer spremljali razvoj dogodkov po Evropi in se še dodatno prilagajali ukrepom, kar pomeni, da bi lahko ukrep zaprtja še podaljšali.

Za razliko od evropskih tovarn, so Američani prvotno napovedovali, da bodo velik del proizvodnje zagnali 14.aprila, vmes so si premislili in zaprtje podaljšali do 20.aprila, a tudi ta datum ni dokončen. Lahko se zgodi, da bodo sledili evropskemu modelu načrta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija