Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Če se ne bodo vozili z Audiji, sledi 50 tisočakov kazni
Nedavna prometna nesreča nogometaša FC Bayerna, ki je obenem kršil karanteno, je odprlo tudi vprašanje uporabe sponzorskih avtomobilov.
Peter Pirkovič Audi, Twitter
4. april 2020 | 12:58:00

Jerome Boateng je pred nekaj dnevi brez predhodnega obvestila delodajalca, kršil karanteno, ko je obiskal svojega bolnega sina v Leipzigu. Pri vračanju v Munchen je ta zaradi poslabšanih razmer na cesti izgubil oblast nad vozilom in končal na varnostni ograji. Sam se ni poškodoval, a je bilo veliko več povzročene škode na njegovem Mercedesu, kar pa ni bilo všeč njegovim nadrejenim. 

Namreč, poleg tega, da je dobil kazen, so odgovorni pri klubu, tako njega kot vse ostale igralce, znova pozvali, naj upoštevajo dejstvo, da imajo za prevoz na treninge in tekme na voljo sponzorske avtomobile proizvajalca Audi in če teh ne bodo uporabljali, jih bodo konkretno udarili po žepu. Vsako nespoštovanje pogodbe ima ceno v višini 50 tisoč evrov. 

Dejstvo je, da imajo nogometni zvezdniki polne garaže Ferrarijev, Mercedesov, BMW-jev in avtomobile drugih eksotičnih znamk, česar jim klubi ne morejo prepovedati, a v okviru obveznosti pa je uporaba sponzorskih avtomobilov obvezna. Samo spomnimo, da so pri Audiju pred nekaj meseci obnovili sponzorsko pogodbo z nogometnim klubom Bayern Munchen za novih deset let, to pa pomeni, da ti na leto prejmejo 50 milijonov evrov.   

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
IcEmAn
Če je šel obiskat svojega sina, potem to ni bilo v službene namene. Ali pač?
4.4.2020 16:31:17
F1_tom
Milijonček na teden za naslednjih 10 let. Not bad Bayern.
5.4.2020 19:16:23

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija