Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Blasfemija
BMTesla 3 je oblikovni strel v čelo
Tam daleč sredi oceana blizu arktičnega kroga ni vročina tista, ki ljudi spravlja v norost.
Artur Švarc
20. maj 2020 | 9:20:00

Nekdo na Islandiji je namreč Teslo 3 predelal z BMW-jevimi ledvičkami. Zakaj bi kdo hotel storiti to, prepuščamo vaši domišljiji, na nosu bele Tesle 3 pa se je znašel par ledvičk, najverjetneje s serije 2 Coupe. Morda si je lastnik želel popestritve sterilnega dizajna ameriškega električarja, morda komaj čaka na BMW i4. Še eno vprašanje je, ali je zadevo le prilepil na sprednji odbijač, ali pa je zares vrtal luknje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Mlademu Islandcu se je siceršnji Teslin nos v stilu Renault Caravelle pač zazdel dolgočasen. Odkar so mu odstranili tisto fake črnino, deluje res nekoliko na pol narejeno - ampak jaz zaradi tega morda še ne bi ravno bobrove maske lepil gor.
20.5.2020 10:19:50
alfafil
Jaz mislim, da je fant na hece in zaradi tega, palec gor za kreativnost. Jaz bi poskusil z obrnjenimi ledvičkami.
20.5.2020 10:36:57
skrivo
Je pa bučman s tablico pokril večji del za vstop zraka do hladilnika, kar ne bo ravno blagodejno vplivalo na hlajenje - kadar se motorizirane lopute sploh odprejo (na severu sicer ne bo panike). Je pa ravno zaradi tega točno določena lokacija za tablico - platforma je že tovarniško nameščena; na to potem privijačiš okvir tablice.
21.5.2020 0:34:33

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija