Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Fiat 500 in Panda predstavljata paket D-Fence za bolj zdravo vožnjo
UV svetloba, zračni filtri in prečiščevalec zraka zmanjšajo število mikrobov v notranjosti avta.
Urša Prosenjak
31. maj 2020 | 7:43:00

Ob umirjanju pandemije koronavirusa se na mnogih področjih vnašajo spremembe in novosti v znamenju varovanja zdravja. S tem namenom je Fiat svojima novima voziloma 500 Hybrid in Panda Hybrid dodal paket D-Fence, ki bo skrbel za zdravje in dobro počutje voznika in potnikov.

Paket vsebuje zračni filter in ultravijolično svetilko, ki bosta pomagala razkužiti površine in notranjost avta, zlasti predele kot so volan, prestavna ročica in sedeži, ki so bolj izpostavljeni in je tveganje za prenos okužbe večje.

Filter bo prečistil zrak, preden bo ta vstopil v potniško kabino. Zadržal bo tudi mikro delce, kot cvetni prah in bakterije. Površine v avtu bo razkužila ultravijolična svetilka. Paket pa ne skrbi le neposredno za zdravje voznika in potnikov, pač pa tudi za okolje. Hibrida namreč združujeta 1,0-litrski bencinski motor in 12-voltni električni sistem z litij-ionsko baterijo.

Poleg drugih funkcij blagi hibrid omogoča način vožnje z izklopom bencinskega motorja za zmanjšanje porabe in emisij. V primerjavi s konvencionalnima modeloma 500 in Panda se hibrida ponašata s kar 30 % nižjo količino izpustov CO2.

Del Fiatove predstavitve paketa D-Fence je tudi možnost financiranja, s katero lahko bodoči lastnik kupi avto že za 4 evre na dan brez pologa. S ponudbo, ki so jo namenili le evropskim kupcem, se Fiat uveljavlja kot alternativa javnemu prevozu, saj je dnevni strošek nakupa avta enak strošku nakupa dnevne vozovnice v urbanih območjih. Sistem financiranja in paket D-Fence sta del Fiatove kampanje vračanja v normalno življenje s cenovno ugodnim in higienskih prevozom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Ni slaba akcija...
31.5.2020 22:48:46

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija