Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Dobrodelnost
S pomočjo bolnim do novega Taycana
Čeprav so dobra dela že sama po sebi nagrada, pa je igralec Patrick Dempsey navrgel še dodatek, ki bo ljudi spodbudil k prispevanju sredstev v njegov dobrodelni sklad.
Urša Prosenjak
1. junij 2020 | 7:22:00

Patrick Dempsey, ki je sicer dolgoletni ambasador znamke Porsche, je ustanovitelj organizacije The Dempsey Center, ki omogoča brezplačno zdravljenje bolnikov z rakom. S pomočjo spletne kampanje na platformi Omaze zbira sredstva za delovanje organizacije, vsem, ki so in bodo prispevali denar, pa ponuja možnost posebne nagrade. Vsaka donacija velja kot loterijska srečka, med katerimi bodo na koncu izžrebali naključnega nagrajenca. Ta bo postal lastnik novega električnega Porsche Taycan Turbo, v prtljažniku pa ga bo pričakalo še 20.000 dolarjev gotovine za popotnico.

Akcija zbiranja sredstev in sodelovanja v nagradni igri bo potekala še 44 dni, sodelujoči lahko izberejo, kolikšen znesek bodo prispevali in kolikokrat, da pa nihče ne bi bil prikrajšan za možnost sodelovanja, sta Dempsey in Porsche omogočila sodelovanje tudi brez donacije, zgolj z vnosom elektronskega naslova.

Taycan, ki ga bo prejel zmagovalec, je Volcano Grey Metallic barve, ki jo dopolnjuje notranjost v barvni kombinaciji Basalt Black in Atacama Beige. Avto obljublja 323 km dosega in najvišjo hitrost 259 km/h. Zmagovalcu ne bo potrebno skrbeti glede plačila davka ali stroškov prevoza, vozilo pa mu bo lahko izročil Patrick Dempsey osebno. Toda največja nagrada pa bo vseeno dober občutek, da smo nekomu pomagali.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Jaz bom doniral 1 cent, da ne bo samo e-mail. Vsaj 5 dolarjev bi lahko dali kot minimum.
1.6.2020 8:53:04

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija