Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Napovedi: VW Arteon
Volkswagen s prenovo Arterona
VW bo 24. junija prestavil Arteona v limuzinski in karavanski izvedbi.
Artur Švarc
3. junij 2020 | 11:37:00

Skica, ki so jo izdali v Wolfsburgu, seveda rahlo pretirava in v resničnem svetu bo streha levega primerka bolj karavanska, kolesa pa tudi precej manjša. Se pa vidi, da Arteon dobiva podobno svetlobno povezavo glavnih žarometov kot Golf.

Eden od obeh bo sicer imel oznako Shooting Brake, a v praksi bo kot rečeno to klasični karavn s prostornino 563 litrov in stilistična alternativa Passatu Variant.

Več podrobnosti bo znanih čez tri tedne, VW pa je dodal, da bo Arteon dobil novo generacijo infotainmenta MIB3 s povezljivostjo na vse mogoče in napreden polavtomatski način vožnje za hitrosti do 210 km/h.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even77
Še kupejevski Passat se torej osveži, kot se je pred kratkim tudi original. Zdaj Shooting Brake... Ne vem, no. Slike, ki so dostopne na medmrežju in kjer se ga že lep čas vidi lepo dekamufliranega (z izjemo dodatnih zadnjih luči v obliki nalepke), kažejo ne prav senzacionalno podobo in po vzoru izjemno hitro ugasnjenega MB CLS-a bi ga, mirno, lahko pustili zgolj i izhodiščni, petvratni kupe formi. Za vse preostale želje je tu pač Passat. In sploh Passat Variant. Arteon je, še bolj kot predhodnik (Passat) CC, zares izjemno nišni produkt. Se vidi tudi po cestah...
3.6.2020 14:53:45
Klemen72
to je vsem jasno...da ne veš no
5.6.2020 9:09:56
7even77
... ?
5.6.2020 9:35:46

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija