Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   ZDA
Drag race s policisti in preiskava
Policija v zadnjih tednih ni pretirano priljubljena v ZDA, zato bi jim prav prišlo nekaj pozitivnega PR. Ta ni med njimi.
Artur Švarc
8. julij 2020 | 9:33:00

Konec junija sta dva namestnika šerifa v Dallasu vsak s svojim policijskim avtomobilom sodelovala na sicer povsem legalni dirki v pospeševanju. Ljudje so udeležbo dveh policijskih avtomobilov sprejeli z navdušenjem in vse skupaj množično objavljali na socialnih omrežjih. Manj, veliko manj, pa so navdušeni njuni šefi in so zato sprožili preiskavo, ki lahko oba namestnika stane tudi službe. Potem so se oglasili tudi ljudje in opozorili, da sta predstavnika oblasti vsak s svojim Dodge Chargerjem vzpostavila dober stik z ljudmi, boljši kot katerikoli policist v zadnjih tednih.

 

Prav tako sta dirkala na za to namenjenem objektu in ne na ulici. Mogoče bo zdaj glas ljudstva dovolj močan, da policista obdržita službo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija