Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
V novem Mercedesu S bo lahko tudi do 5 zaslonov
Čeprav ga bomo kot celoto spoznali šele septembra, so danes pri Mercedesu širši javnosti pokazali, kako napredno bo voznikovo delovno okolje v novi admiralski ladji.
Peter Pirkovič Mercedes
8. julij 2020 | 13:59:00

Nova armaturna plošča je zasnovana povsem na novo in zdaj ima na voljo dva zaslona. Enega predstavljajo digitalni merilniki, drugi 12,8-palčni bo igral vlogo osrednjega zaslona na dotik, medtem ko bodo v drugi vrsti lahko še dodatni trije. MBUX vmesnik je zdaj doživel svojo drugo generacijo, ki mu prinaša občuten napredek tako pri strojni kot programski opremi. Vsi zasloni so opremljeni z OLED tehnologijo, povsem na novo je razvit sistem projekcije podatkov na vetrobransko steklo (nove animacije in podatki), glasovno upravljanje Hey Mercedes zdaj zna 27 jezikov in zmore pomagati tudi pri vzpostavljanju Bluetooth povezave s prenosnim telefonom oziroma ve, kje se nahaja prva pomoč. Več v spodnjem video posnetku.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens
Čista zmaga, pri nas imajo punce v firmi dva ekrana in mobitel, pa so čist zblojene, ampak za S klasso si verjetno že lahko privoščiš šoferko/šoferja, da se ne izgubiš.
8.7.2020 14:50:10
etilometer
Pa dobro kaj zdaj se tekmuje kdo ima več ekranov v avtu.
8.7.2020 22:34:31
spartan
MBUX - M Sux
9.7.2020 8:58:15

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija