Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   ZDA
Bizarno trčenje z motociklom in pobeg
Avtomobili tu in tam od zadaj nasadijo motoriste, da pa z motorjem vred pobegnejo s kraja nesreče (minus motorist), pa je zelo možno le v ZDA.
Artur Švarc
9. julij 2020 | 11:09:00

V Coroni v Kaliforniji je voznik enoprostorca od zadaj zadel motorista in ga snel z motocikla. To mu ni preprečilo, da vožnje ne bi nadaljeval in s kraja nesreče pobegnil. PO pisanju tamkajšnje policije, je voznik pri 110 km/h zadel počasnejšega motorista Chaina Arunritthirota, ki je  po 100 metrih od trčenja padel z motocikla in k sreči dobil le lažje poškodbe.

25-letni voznik enorprostorca, George Valentin, pa je vožnjo nadaljeval z novim okraskom na pokrovu motorja.

Iskrenje in nov dodatek nista ostala neopažena in tako se je kmalu znašel nekdo, ki je vse skupaj posnel. Po kar nekaj pretečenega časa je motocikel skupaj z odbijačem odpadel in zmaličen obstal ob pločniku, medtem ko so enoprostorca našli zaritega v ograjo ob cesti. Valentina so aretirali prihodnji dan, ko je prišel na policijo prijavit, da so mu ukradli avto. Pozneje je vse skupaj priznal, zdaj mu grozi kar lepa zaporna kazen.

Da bo vse skupaj še bolj bizarno, je pozneje povedal Arunritthirot za televizijo: »Zdelo se je, kot da je to storil namerno, kot da me je lovil.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija