Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Nissan Ariya
Odštevanje do digitalne premiere električnega križanca
Nissan se mrzlično pripravlja na veliko premiero svojega električnega križanca Ariya, prve novosti znamke v zadnjih letih. Da je pričakovanje še večje, so novost nekoliko razkrili v video napovedniku.
Urša Prosenjak
11. julij 2020 | 7:28:00

V kratkem, le 39-sekundnem videu lahko ujamemo delčke novega povsem električnega kupe križanca v različnih okoljih. Vidimo lahko nekaj podrobnosti in silhueto, saj bo avto podrobneje uradno razkrit šele v sredo, 15. julija. Korenine novega modela segajo sicer v leto 2017, ko so na tokijskem avtomobilskem salonu predstavili koncept Imx, na katerem so kasneje osnovali Ariyo.

Pričakovati je, da se bo Nissanov prvi električni križanec ponašal z zavidljivimi lastnosti, ki ga bodo postavile ob bok konkurentom, kot so Tesla Model Y, Ford Mustang Mach-E in Fisker Ocean. Najverjetneje bo imel Nissanov e-4ORCE dvojni motor in štirikolesni pogon.

Vse skrivnosti bodo razkrite v sredo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija