Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Brezplačna nadgradnja britanskih reševalnih Tiguanov
Novice   |   Volkswagen
Brezplačna nadgradnja britanskih reševalnih Tiguanov
Volkswagen je v Veliki Britaniji predelal pet svojih vozil za londonsko reševalno službo. Vozilom VW Tiguan so dodali funkcijo App-Connect, to pa so storili brezplačno in v najkrajšem možnem času, da so bila vozila kmalu spet v pripravljenosti.
Urša Prosenjak
12. julij 2020 | 7:04:00

Petim Tiguanom so s 30-minutnim posegom vgradili možnost App-Connect, ki omogoča pametnim telefonom z operacijskim sistemom Ios ali Android, da se povežejo z vozilom ter omogočijo delovanje kompatibilnih aplikacij s pomočjo Apple CarPlay ali Android Auto. Sistem bo reševalcem omogočal posodabljanje zemljevidov in dostop do najnovejših prometnih informacij, to pa bo tudi občutno skrajšalo njihov reakcijski čas.

Nadgradnjo so omogočili vozilom iz različnih predelov mesta, postopek pa so v 30 minutah izvedli pri pooblaščenih serviserjih, ki so bili posameznim vozilom najbližji.

»Ta tehnična podpora, ki nam jo nudi Volkswagen, pomeni velik napredek za učinkovitost in odzivni čas reševalcev,« je povedal vodja londonske reševalne službe Chris Hartley-Sharpe.

Andrew Savvas, direktor Volkswagen UK, pa je dodal: »Ne smemo pozabiti, da potrebujejo vozila, ki so nenehno v pripravljenosti, redno vzdrževanje, potreba po tem pa še nikoli ni bila tolikšna, kot v zadnjem času. Zelo smo veseli in ponosni, da smo junakom reševalne službe lahko pomagali s to nadgradnjo.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija