Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Takšna bo notranjost novega češkega električarja
Novice   |   Odkrivanja
Takšna bo notranjost novega češkega električarja
Pri Škodi počasi dvigujejo temperaturo z objavami skic novega člana modelske palete. Vrelišče bo doseženo 1.septembra, ko se bo zgodila uradna premiera tega modela v Pragi.
Peter Pirkovič Škoda
29. julij 2020 | 10:51:00

Pred nekaj urami so na splet postavili prve skice notranjosti Enyaqa. Ta razkriva sveže in moderne oblikovne linije, ki so v nekaterih delih sorodne tudi z ostalimi modeli (volan Octavie ipd). Zelo na hitro opazimo, da bo namesto prestavne ročice zgolj selektor, na vrhu konzole so postavili velik zaslon, medtem ko klasičnih gumbov tako rekoč ni opaziti.

Spomnimo, da bo Enyaq na voljo v petih različnih konfiguracijah. Izdelan na koncernski platformi MEB, bo imel možnost vgradnje baterij s tremi stopnjami kapacitet, hkrati pa bodo kupci lahko izbirali med dvo ali štirikolesno gnano različico. Moč elektromotorja bo v razponu od 107 do 222 kilovatov, medtem ko bo tovarniški doseg znašal od 340 do 500 km. Avto na ceste prihaja spomladi 2021.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija