Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Fordovci z Broncom podirajo rekorde, že več kot 200 tisoč rezervacij
Novice   |   Kot vroče žemljice
Fordovci z Broncom podirajo rekorde, že več kot 200 tisoč rezervacij
Bronco je kot kaže še eden iz serije avtomobilov, kjer bi ameriški proizvajalec na dolgi rok lahko pisal zgodbo o uspehu. To za zdaj kaže zanimanje ameriških kupcev.
Peter Pirkovič
30. julij 2020 | 11:45:00

Čeprav avto na ceste in v prodajne salone pripelje šele v prvih mesecih prihodnjega leta, je bolj ali manj jasno, da bo čakalna vrsta zanj zelo dolga. Namreč, iz Forda sporočajo, da so od 13. julija, ko so začeli potencialne kupce vpisovati v poseben rezervacijski seznam, zabeležili že več kot 230 tisoč rezervacij ob kateri so uporabniki Fordu plačali tudi 100 dolarjev. Že nekaj ur po premieri so Fordovci napolnili seznam 3500 kupcev modela First Edition, kmalu zatem so proizvodne zmogljivosti za ta model povečali na 7000 primerkov in tudi zanj našli kupce, v zadnjih dneh tega meseca pa beležijo spet povsem drugačne številke in zanimanje zanj še ni poleglo. Ob vsem tem je potrebno dodati tudi opozorilo, da gre vendarle za rezervacije, ki jih uporabniki lahko odpovejo, s tem pa dobijo vrnjeni predujem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens
Meni sicer ni oblikovno top, ampak čestitke za rezervacije, ki bodo upam, tudi realizirani nakupi.
30.7.2020 23:29:02
7even77
Delim tvoje mnenje. Rezervacija (še) ni nujno tudi nakup.
31.7.2020 8:13:40

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija