Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Slavni
Bugatti Centodieci za Cristiana Ronalda
Cristiano Ronaldo je ponosen lastnik novega Bugatti Centodieci omejene izdaje.
Urša Prosenjak
2. avgust 2020 | 7:17:00

Govorice o njegovi novi pridobitvi so se začele širiti že konec marca, proizvajalec luksuznih avtomobilov pa je takrat potrdil, da je Ronaldo »član družine Bugatti«, kar je predpogoj, da lahko kupi vozilo omejene izdaje. Model Centodieci ima namreč le 10 izvodov. Ronaldo je pred tem v svoji floti že imel dva Bugattijeva modela: Veyron Grand Sport Vitesse in Chiron.

Za Centodieci je odštel okoli 9 milijonov dolarjev, z njim bo lahko dosegel hitrost 380 km/h, do 100 km/h pa bo potreboval le 2,4 sekunde. To pa ni Ronaldova edina nedavna pridobitev. Obenem si je privoščil še jahto, za katero je odštel 7,2 milijona dolarjev. Dal jo je prilagoditi po svojih željah in zdaj ima 5 kabin, 6 spalnic, 2 prostora za prosti čas, ploščad za sončenje, jedilnico in kuhinjo.

Na jahti naj bi že letos preživel počitnice z družino, Centodieci pa ne bo ravno avto za družinske izlete. Dostavili mu ga bodo v prihodnjem letu, toda kot družinski avto mu bo najverjetneje še naprej služil dosedanji Chevrolet Camaro.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija