Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Bentley
Bentayga z Akrapovičevim izpušnim sistemom
Bentley je svoj SUV Bentayga za modelsko leto 2021 posodobil s štirimi novimi paketi opreme, eden izmed njih pa ponuja tudi izpušni sistem Akrapovič.
Urša Prosenjak
4. avgust 2020 | 7:10:00

Novi paketi opreme so Exterior, Interior, Touring in Protection. Prvi vključuje Akrapovičev športni izpušni sistem.

Izpušni sistem priznanega slovenskega proizvajalca je novost, ki pri novi Bentaygi pritegne največ pozornosti ter štirilitrskemu V8 motorju daje več karakterja. Zaradi visokokakovostne konstrukcije iz titana je lahek, ima pa veznimi cevi, nov dušilec zvoka in dvojne ovalne cevi z oznakami Bentley in Akrapovič. Zamenjali so tudi sredinski dušilec zvoka, nove ravne cevi, ki dovajajo pline v ustrezen zadnji dušilec zvoka. Podjetji sta pri razvoju sistema tesno sodelovali, navdihnilo pa ga je Akrapovičevo delo na Pikes Peak Bentaygi.

Paket Exterior ima še detajle v visokem sijaju ter ohišja ogledal iz ogljikovih vlaken. Paket Interior ima – kot nakazuje že njegovo ime – izboljšave notranjosti, kot so usnjene blazine in unikatne torbe za prtljago. Touring vsebuje strešni kovček in nosilce za smuči ali snowboard, Protection pa dve vrsti zunanjih avtomobilskih pokrovov, lopute za blato, notranje preproge in zunanjo zaščito odbijača.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens
Vse pohvale Akrapoviču.
4.8.2020 15:16:06

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija