Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   SEMA
Odpovedan največji tuning salon na svetu
Malodane vsi večji dogodki v svetu avtomobilizma so bili letos odpovedani ali pa so se odvijali za zaprtimi vrati. Za avtomobilski salon SEMA v Las Vegasu, ki velja za največji salon predelanih vozil na svetu, je še vse do nedavnega ostajalo upanje, da bo vendarle svetla izjema, zdaj pa so organizatorji sporočili, da je dogodek uradno odpovedan.
Urša Prosenjak
7. avgust 2020 | 7:47:00

»Avtomobilski salon SEMA zagotavlja proizvajalcem in kupcem najboljše možnosti za povezovanje, za promocijo novih proizvodov, za odkrivanje novih trendov. Čeprav smo zavezani svojemu poslanstvu in cenimo trdo delo in trud vseh deležnikov, pa žal v letošnjem novembru dogodka ne bomo mogli izpeljati. Že zdaj pa se veselimo, da bomo v letu 2021 ponovno pripravili izjemen dogodek,« je povedal Chris Kersting, predsednik in direktor SEMA.

Organizacija SEMA je še sporočila, da je precej zanimanja za virtualni dogodek, vendar še ni potrjeno, ali se bodo odločili za tovrstno izvedbo.

Organizatorji bodo vrnili že plačane pristojbine razstavljalcev in udeležencev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija