Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Napoved
Najhitrejša Puma se predstavi konec prihodnjega meseca
Ford je za 24. september napovedal rojstvo Pume z oznako ST. Slednjo bo gnal navit trivaljnik, ki smo ga spoznali že v Fiesti ST.
Peter Pirkovič Ford
7. avgust 2020 | 9:02:00

Puma ST bo za promocijske potrebe javnosti predstavljena v novi zeleni barvi, pod sprednjim pokrovom pa so Fordovci vgradili znan 1,5-litrski trivaljnik strojček z močjo 147 kilovatov, po vsej verjetnosti v kombinaciji z ročnim menjalnikom. Tega sicer za zdaj uradno še ne razkrivajo, a je jasno, da so športnega terenca uporabili isto tehniko kot v Fiesti, kjer se je izkazala za zelo primerno. Zagotovo bo Puma imela še možnost izbire voznih profilov, od katerega bo odvisna glasnost izpušnega sistema in čvrstost vzmetenja ter odzivnost volanskega mehanizma, prepričani pa smo, da so Fordovi razvojniki Pumi ST dodali še kakšno zanimivo dirkaško rešitev. Več bo torej znano 24.septembra. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija