Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Preskus
Ko se Ford Bronco izkaže kot odličen plezalec
Objavljamo tri video zapise, ki so se znašli na posebnem ameriškem forumu, v katerih Bronco zelo jasno prikazuje svoje terenske sposobnosti.
Peter Pirkovič
8. avgust 2020 | 8:39:00

Posebej prirejeni številni primerki Bronca, v različnih konfiguracijah, opremljeni z ustrezno terensko obutvijo, so se podali na izjemno zahteven preskus vožnje preko skal znamenite steze Rubicon Trail. Naloge so uspešno opravili, a ne brez poškodb, ki so bile pri tem preskusu postranskega pomena. Delček dogajanja s terenske pustolovščine, preverite v spodnjih objavah.

Rubicon Trail je dolg 35 kilometrov in delno poteka po cesti, delno pa po brezpotjih. Vzdrževani del poti se imenuje cesta McKinney–Rubicon Springs in se začne v kalifornijskem Georgetownu. Nevzdrževani del poti (dolg približno 19 kilometrov) se začne pri jezeru Loon in deloma vodi skozi narodni gozd El Dorado. Po vožnji po velikih balvanih, skalnatem terenu ter velikanskih granitnih ploščah s strmimi nakloni in ostrimi previsi, se steza konča v kraju South Lake Tahoe.
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija