Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Najdba
S prahom posuti čakajo na boljše čase
Nekje na Kitajskem so pred nekaj dnevi po naključju našli tri zapuščene avtomobilske dragulje, med katerimi najbolj izstopa prav Porsche Carrera GT.
Peter Pirkovič Instagram
11. avgust 2020 | 7:58:00

Zgodba gre menda takole. Na tem mestu je pred več kot desetletjem obstajal eden redkih trgovcev za vozila Ferrari in Maserati v tej državi, a je ta zaradi sprejetja novih zakonov o korupciji, ki jih je leta 2011 sprejel kitajski predsednik Xi Jinping, leto kasneje zaprl svoja vrata in vse od takrat v notranjosti ostajajo trije avtomobili precejšnje vrednosti. Še posebej velja izpostaviti Porsche Carrero GT v rdeči Zanzibar barvi s serijsko številko 1255 (izdelanih 1270), ki je opremljen s 5,7-litrskim V10 motorjem. Poleg tega sta v tem prodajnem salonu zapuščena še Ferrari Superamerica in Corvette C5 Z06. Za zdaj ne kaže, da bi ti avtomobili imeli svetlo prihodnost, a se po teh objavah utegne vendarle kaj spremeniti.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija