Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Opaženo
Cybertruck se že vozi po cestah Bosne in Hercegovine
V teh dneh so mnogi v Mostarju in njegovi okolici začudeno pogledovali za nenavadnim prevoznim sredstvom. Izkazalo se je, da gre za avto, ki na las spominja na Teslo Cybetruck.
Peter Pirkovič
13. avgust 2020 | 8:31:00

Seveda, to ni originalen avto, pač pa njegov približek. Pod futuristično obliko se skriva tehnična osnova Forda F-150 Raptorja, ki so ga mojstri pri podjetju Stark Solutions iz Mostarja vzeli za osnovo in na njem izdelali povsem identično obliko, ki jo nosi električni poltovornjak iz Kalifornije.

Zaradi pandemije se je proces preobrazbe podaljšal iz štirih na osem mesecev, v teh dneh pa so ga prvič z dokončno obliko poslali na ceste. Kot pove Mario Ćorić, šef omenjenega podjetja, je bil to za njih svojevrsten izziv, saj bodo na podlagi tega projekta v prihodnje izdelali še kakšen tak prototip, v kolikor bo na trgu povpraševanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cybertruck

A post shared by Jim (@268_others) on

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens
Kul, samo škoda, ker se zadaj ne kadi črn dim iz izpuha
13.8.2020 11:10:41
slonana
Omg!
17.8.2020 10:28:33

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija