Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Fiat
Mesec reciklažne kampanje v Srbiji
Fiatova globalna iniciativa Fiat Restart je ponudba, ki omogoča kupcem ugoden nakup Fiatovega vozila ob recikliranju starega. Pozornost je kampanja vzbudila zlasti v Srbiji, kjer je starih Fiatovih vozil veliko.
Urša Prosenjak
16. september 2020 | 7:46:00

»Kampanja Fiat Restart v Srbiji predstavlja kampanjo, ki se osredotoča tako na varnost in zdravje kupcev, kot tudi na ekološki aspekt nakupa avtomobila, hkrati pa ponuja finančne ugodnosti bodočim lastnikom naših avtomobilov,« je povedal Igor Ševo, komercialni direktor FCA Srbija.

Obstoječi lastniki vozil bodo lahko med 15. septembrom in 15. oktobrom pripeljali svoje vozilo na pregled, prav tako pa ga bodo lahko zamenjali za ekološko ustreznejše vozilo. Prodajna akcija se osredotoča na model Fiat 500L, ki ga proizvajajo v Kragujevcu, kupci pa lahko izbirajo med modeloma Cross in Sport. Pri nakupu kateregakoli modela se ob reciklaži starega vozila upošteva popust 2200 evrov.

Tovrstne akcije sicer niso novost. »V preteklih sodelovanjih s FCA Srbija smo reciklirali skupno 14.000 vozil. Reciklaža omogoča te akcije, saj na ta način proizvajalci lažje in ceneje pridejo do surovin, hkrati pa se vzpodbuja zavest o varnem ravnanju z nevarnimi odpadki,« je dodala Slobodanka Stamenić s srbskega Centra za reciklažo.

Ponudba pa ne bo omejena le na Fiatova vozila, temveč bodo udeleženi tudi ostali modeli skupine FCA.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
slonana
Bravo!
16.9.2020 8:37:33
klemens
To je bolj pesek v oči za všečnost, realno dajo 2.200 eur popusta, če pripelješ k njim stara jajca namesto na odpad. Če upoštevamo potem še logistiko odvoza, je popust 2.500 eur.
16.9.2020 9:20:20
MaStr
Pohvalno!
16.9.2020 11:20:52

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija