Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   EuroNCAP
Nova Toyota Yaris dosegla pet varnostnih zvezdic
Zaradi pandemije je bilo letos delo ocenjevalcev pri EuroNCAP precej okrnjeno. Prva letošnja poglobljena analiza je pripadla novi generaciji Yarisa.
Peter Pirkovič EuroNCAP
17. september 2020 | 7:46:00

Ta na slovenske ceste prihaja v novembru, še pred tem so mu pri EuroNCAP namenili visoke ocene za varnost. Kot so zapisali pri omenjeni organizaciji, je Yaris četrte generacije prvi, na kateremu so izpeljali bočno trčenje po novih merilih in ocenili, da zaradi trdnosti karoserije ter dejstva, da ima vgrajene sredinske varnostne blazine, zelo dobro varuje voznika in sovoznika. Tudi v drugih segmentih je malček dobil zelo dobre varnostne ocene, več o njem pa si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens
Velikokrat berem površno, ampak zdaj sem opazil, da ima Yaris tudi varnostni blazini med sprednjima sedežema. Zanimivo... Verjetno prvo vozilo, ker do sedaj tega nisem zaznal.
16.9.2020 19:44:03
slonana
Bravo!
18.9.2020 23:56:41

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija