Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Nesreča
Usodno srečanje visokega vlaka in nizkega mostu
V življenju so slabi in slabši dnevi, dnevi tipa »povzročil si 2 milijona dolarjev škode«. Slednjega je izkusil nek strojevodja, ki je izgubil ambiciozen boj z nizkim mostom.
Urša Prosenjak
17. september 2020 | 7:35:00

Dogodek so ujeli s kamero in posnetek objavili na Youtubu, kjer lahko vidimo tovorni vlak, ki zapelje pod most, ki pa je prenizek. Posledica je postopno obglavljenje vseh vagonov. Eden izmed njih je poškodovan že pred srečanjem z mostom, kar kaže na verjetnost, da je nekoliko višji in je bil zato žrtev že nekega mostu pred tem.

Da je vseskupaj še hujše, niso uničeni le vagoni, pač pa tudi avtomobili v njih. Med drugim lahko opazimo ostanke Ford Explorerja in Lincoln Nautilusa.

Razlog dogodka, ki se je pripetil v Memphisu, ni znan. Lahko so krive napačne oznake ali pa motnje v komunikaciji. Znana pa je višina škode na vlaku, avtomobilih in tudi mostu: dva milijona dolarjev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
slonana
OMG.
17.9.2020 10:39:41
klemens
Za predstavo zakaj se tako dolgo ustavlja, tam so vlakovne kompozicije okoli 140 vagonov. Smo na tripu evidentirali (pri 2:25), ker je res fascinantno videt: https://www.youtube.com/watch?v=04D587NS9i4
17.9.2020 12:16:00

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija