Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Vnovič prestavili avtomobilski salon v Detroitu
Novice   |   Sprememba
Vnovič prestavili avtomobilski salon v Detroitu
Organizatorji detroitskega avtomobilskega šova so sporočili, da so zaradi razmer na trgu primorani za nekaj mesecev prestaviti največji ameriški avtomobilski dogodek.
Peter Pirkovič
22. september 2020 | 10:00:00

Ko so po dolgih letih vendarle iz detroitskega zimskega letnega časa avtomobilsko predstavo prenesli na poletni čas, se je zgodila epidemija. Prvič bi se moral salon vozil v poletnem času odvijati že letos junija, a so prostore tisti čas morali spremeniti v začasno bolnišnico in dogodek so za leto dni prestavili. Epidemiološka slika očitno še ne kaže ni dobrega, kar se odraža tudi v okrevanju ameriškega gospodarstva, zato so danes organizatorji spet sprejeli odločitev, da dogodek prestavijo na jesen 2021. Zadeva se bo za javnost odvijala med 2. in 9. oktobrom, a je hkrati že slišati pritožbe drugih organizatorjev, češ, da so si tako pomembni dogodki datumsko preblizu. Namreč, septembra 2021 je napovedan tudi avtomobilski šov IAA v Munchnu (preseljen iz Frankfurta), dober mesec kasneje po Detroitu, v novembru, pa je na sporedu salon v Los Angelesu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija