Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ob 37. letu partnerstva z Roland-Garrosom poudarek na trajnostni mobilnosti
Novice   |   Peugeot
Ob 37. letu partnerstva z Roland-Garrosom poudarek na trajnostni mobilnosti
Peugeot že vrsto let sodeluje s turnirjem Roland-Garros. Letos bo že 37. leto zapored uradni prevoznik igralcev, posebnih gostov in funkcionarjev.
Urša Prosenjak
24. september 2020 | 7:45:00

Poudarek bo na zmanjšanju ogljičnega odtisa, zato bodo elektrificirana vozila sestavljala kar 80 odstotkov voznega parka, kar je 20 odstotkov več kot lani.

Vozni park bo sestavljalo 178 vozil, od tega jih bo 80 odstotkov priključnih hibridov ali pa povsem električnih vozil, saj pri Peugeotu poudarjajo, da so okoljsko odgovoren mobilnostni partner. Tenisače, njihovo osebje in ostale sodelujoče bodo prevažale električne in hibridne različice modelov 508, 3008, 2008 in e-Traveller.

Med turnirjem bo k okoljsko odgovorni mobilnosti z mednarodno kampanjo pozival tudi Novak Djoković kot ambasador znamke Peugeot.

Peugeot se bo ob tej priložnosti tudi zahvalil francoskim zdravstvenim delavcem za požrtvovalno delo in njihovim otrokom omogočil ogled turnirja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911
Nole,lahko bi reklamiral kakšno boljšo znamko
24.9.2020 11:59:14

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija