Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Tudi prestižni RR Velar je dobil polnilno vtičnico
Novice   |   Napovedujemo
Tudi prestižni RR Velar je dobil polnilno vtičnico
Iz Land Roverja sporočajo, da bodo še pred koncem leta po večini Evrope začeli s prodajo priključno-hibridnega Velarja.
Peter Pirkovič Land Rover
24. september 2020 | 8:18:00

Oznaka P400e bo tako kot za preostale brate tudi pri Velarju pomenila kombinacijo dvolitrskega bencinskega motorja z 221 kW in 105-kilovatnega elektromotorja, s katerim dihajo 17,1 kWh litij-ionske baterije, te pa zagotavljajo za 53 kilometrov brezemisijske vožnje. Skupna sistemska moč celotnega pogonskega sklopa znaša 297 kW (404 KM), medtem ko polnjenje baterij do 80 odstotkov na hitri polnilnici poteka le 30 minut. 

Ob napovedi Velarja s polnilnim kablom, pri Land Roverju izpostavljajo tudi nov multimedijski vmesnik Pivi Pro. Slednji bo na voljo od paketa opreme S dalje in bo bistveno spremenil digitalno sporazumevanje z voznikom in potniki. V prvi vrsti to pomeni, da bo še bolj enostaven za uporabo, ima zasnovano novo grafiko in kar je najbolj pomembno, ima dovolj zmogljivo procesorsko enoto, da bo ta hitro delujoč in odziven na ukaze. Na primer, vgrajena bo SIM kartica za prenos podatkov, serijsko je nameščena aplikacija za pretakanje glasbe Spotify, za posodabljanje celotnega sistema pa ne bo več potreben obisk servisnega mesta, saj bo ta postopek možno opraviti brezžično na daljavo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
slonana
Super!!
25.9.2020 16:33:28

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija