Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Največ kazni napišejo voznikom Subaruja WRX Sti
Novice   |   Raziskava v ZDA
Največ kazni napišejo voznikom Subaruja WRX Sti
Podjetje Insurify, ki se v ZDA ukvarja z zavarovalniškimi posli, je v svoji zadnji analizi izpostavilo zanimiva dognanja na področju prometa.
Peter Pirkovič Subaru
25. september 2020 | 14:09:00

Zavarovalno podjetje, s katerim lastniki avtomobilov sklenejo zavarovalno polico, mora za vsako zavarovanje pridobiti tudi podatek o predhodnih cestno-prometnih prekrških, saj je tudi na podlagi tega odvisen končni znesek zavarovanja. Ko so pri Insurifyju, ki ima vlogo posrednika, v svojo bazo pridobili velik uporabnih podatkov o zavarovalnih policah, so med drugim prišli tudi do podatka o največjih kršiteljih cestno-prometnih predpisov. Največ kazni (po večini zaradi neupoštevanja hitrostnih omejitev) policisti napišejo voznikom Subarujev WRX, na drugem mestu so vozniki Golfa GTI, na tretjem vozniki klasične Subaru Impreze, četrto mesto neslavne lestvice zasedajo vozniki Infinitija G37, tem pa sledijo še vozniki Dodge Darta, Hyundai Velosterja in Dodge Challengerja. Obenem njihova raziskava omenja, da ima že vsak sedmi voznik vsaj eno kazen za prekoračeno hitrost.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija