Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Nova generacija Fabie bo predstavljena prihodnje leto
Novice   |   Potrjeno
Nova generacija Fabie bo predstavljena prihodnje leto
Fabia, ki je svojo korenito prenovo doživela leta 2014, ob premieri tretje generacije, bo čez nekaj mesecev dobila nov zagon. Čehi so za leto 2021 napovedali rojstvo povsem nove Fabie.
Peter Pirkovič
26. september 2020 | 10:31:00

To je v intervjuju za Škodino spletno novinarsko središče napovedal Thomas Schafer, ki je pred kratkim zamenjal Bernharda Maierja na čelu tega uspešnega avtomobilskega proizvajalca. Schafer je povedal zgolj to, da se veseli prihoda nove generacije Fabie, ki jo bodo predstavili prihodnje leto, hkrati pa je izpostavil, da so pričakovanja za ta avtomobil zelo velika. Avto je izdelan na znani platformi MQB A0, tako kot Polo, Ibiza in A1, na voljo bo znana motorna paleta ter sedemstopenjski DSG menjalnik, hkrati pa gre verjeti, da armaturno ploščo primerno digitalno preuredili in spisek varnostnih asistenc primerno razširili. Več bo znanega čez nekaj mesecev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija