Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Še pred uradno premiero razkrit novi EcoSport Active
Novice   |   Ford
Še pred uradno premiero razkrit novi EcoSport Active
Na splet so dober teden pred premiero ušle slike nove različice Fordovega križanca EcoSport Active.
Urša Prosenjak
28. oktober 2020 | 6:29:00

Vse od predstavitve Pume sredi leta 2019 EcoSport ni bil deležen veliko pozornosti, pred nedavnim pa je Ford napovedal širitev ponudbe z novim paketom opreme Active. Uradno ga bodo predstavili 6. novembra, toda španski medij  Autonocion se je do fotogalerije osveženega križanca dokopal že zdaj.

Slike razkrivajo pričakovano robustno obliko karoserije, višji odmik od tal, zatemnjena stekla in nova aluminijansta platišča. Podobno različico je Ford že predstavil na brazilskem tržišču kot paket opreme Storm. Več podrobnosti o novi različici EcoSport Active bo znanega čez malo več kot en teden, po poročanju Autonocion pa naj bi se v Španiji prodajal izključno z litrskim motorjem in šeststopenjskim ročnim menjalnikom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Active? Kaj pa je bil prejšnji? Aja, sport. Mislim...
28.10.2020 8:27:23
IcEmAn
Ta avto je že od samega začetka tako zgrešen, da je bolje, če ga sploh ne bi bilo. In glede na to, da jih ni veliko na cesti, še kar odkrivajo toplo vodo....
28.10.2020 17:11:53
spartan
Saj novih Focusov in Fiest tudi ni na cesti. Ce sem jih nekaj srecal v parih letih, je veliko.
28.10.2020 22:43:53

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija